Begin de ochtend goed met een ochtendjas van ochtendjas.nl!

De ochtendjas is één van de meest comfortabele kledingstukken beschikbaar. Iedereen zou dit heerlijke kledingstuk dan ook in zijn of haar kast moeten hebben liggen. Ochtendjassen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze worden gemaakt van verschillende materialen en zijn er in diverse lengtes, kleuren of prints. Bent u op zoek naar een unieke en zeer persoonlijke ochtendjas? Kies dan voor een ochtendjas met borduring. De borduring die u zelf kiest zorgt ervoor dat u in het bezit bent van een persoonlijke maar ook unieke badjas. De ochtendjas met borduring kunt u voor uzelf kopen maar het is ook een erg leuk cadeau om te geven.

Soorten ochtendjassen met borduring

Ochtendjassen met borduring zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en kinderen en worden aangeboden in diverse prijsklassen. De ochtendjassen waarop een naam of tekst kan worden geborduurd kunnen uit verschillende materialen bestaan. In de meeste gevallen kiest u voor een katoenen ochtendjas maar ook borduren wij ochtendjassen gemaakt van 100% fleece. Vervolgens is er de keuze uit diverse modellen. Zo kunt u kiezen uit een korte, middellange of lange ochtendjas. Er zijn ochtendjas beschikbaar met of zonder capuchon en ook de sluiting kan verschillen. Kies voor een ochtendjas met ceintuur of juist met rits. Belangrijk is natuurlijk ook de kleur van uw ochtendjas. De ochtendjassen zijn er in vele kleuren. Kies voor een lichte tint, een donkere tint of juist voor een leuke felle kleur. Kies als laatst voor het borduursel dat u op uw ochtendjas wilt hebben. Kies voor een naam, een persoonlijke tekst of een logo. Uw ochtendjas is met dit borduursel persoonlijk en uniek!

Ochtendjas met borduring bestellen?

Uw persoonlijke en unieke ochtendjas met borduring bestelt u online op www.ochtendjas.nl. Op onze website heeft u een overzicht van alle ochtendjassen waar u uw eigen tekst of naam op kan laten borduren. Kies eerst het type ochtendjas, de kleur, het model en bedenk waar u uw naam of tekst wil laten borduren.

Heeft u een speciaal verzoek of een vraag, dan kunt u altijd eerst contact opnemen voor u uw ochtendjas met borduring bestelt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, bestelt u de badjas snel en gemakkelijk op ochtendjas.nl. Ook betalen via de website gaat snel en is veilig. Wanneer u uw ochtendjas heeft besteld wordt deze snel bij u thuisbezorgd. Omdat uw ochtendjas met borduursel persoonlijk is, is het helaas niet mogelijk om deze te ruilen.