Begin de ochtend goed met een ochtendjas van ochtendjas.nl!

Kimono ochtendjas

Kimono ochtendjas bestellen?De kimono is officieel een Japans kledingstuk. Dit kledingstuk bestaat uit een japon of een losse mantel met wijde mouwen welke wordt dichtgebonden met een ceintuur. In Japan wordt de kimono gedragen bij diverse officiële gelegenheden waaronder ceremonies of bruiloften.

De kimono leent zich echter ook uitstekend als comfortabele ochtendjas. De kimono ochtendjas is gebaseerd op het Japanse kledingstuk maar wordt hier gedragen na bijvoorbeeld het nemen van een douche, na de sauna of juist om heerlijk in te ontspannen na een lange drukke dag. Deze soort onderscheid zich van de gewone ochtendjas voornamelijk vanwege de grote wijde mouwen van het kledingstuk.

Soorten Kimono ochtendjassen

De Kimono ochtendjas is verkrijgbaar in verschillende soorten. Het model dat het meest op de officiële kimono lijkt is gemaakt van satijn bestaande uit katoen, zijde, polyester of andere materialen. Dit model is licht van gewicht, erg comfortabel en soepel. Ook het model van zijde is waanzinnig populair. Zijde is een natuurlijk product. Deze ochtendjassen lenen zich uitstekend voor de wat warmere dagen. Er zijn ook kimono ochtendjassen die zijn gemaakt uit bijvoorbeeld badstof of fleece. Deze modellen zien er

Assortiment Kimono ochtendjassen

een stuk minder traditioneel uit maar onderscheiden zich wel van de normale modellen. Deze modellen zijn heerlijk warm en geschikt voor bijvoorbeeld de wintermaanden of voor na het douchen of in de sauna. De kimono ochtendjas komt in zowel korte, middellange

en lange modellen. Daarbij zijn deze verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen in verschillende kleuren, maten en modellen. Er is keuze uit modellen in donkere kleuren, lichte kleuren of juist met een leuke print.

Kimono ochtendjas bestellen?

U bestelt uw comfortabele kimono ochtendjas online op ochtendjas.nl. De website biedt een groot assortiment aan ochtendjassen voor zowel dames, heren als kinderen. Op de site kan door middel van diverse filters een overzicht worden gemaakt van de ochtendjassen die naar uw wens zijn. Zo kunt u onder andere filteren op kleur, maat en prijs. Op die manier biedt de site u een duidelijk overzicht. U hoeft uw luie stoel niet meer uit maar kan eenvoudig en snel een prachtige ochtendjas bestellen. Na de bestelling volgt de betaling op een veilige manier. Vervolgens wordt de ochtendjas snel bij u thuis geleverd. Indien deze niet naar wens is, is ruilen of retourneren altijd mogelijk. Met de enorme keuze zal er voor iedereen het perfecte exemplaar tussen zitten. Bestel nu snel uw eigen keuze op www.ochtendjas.nl .